Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

PRIMERES JORNADES DE MEDICINES ORIGINÀRIES DEL MÓN

mayo 28, 2022 @ 8:00 am - mayo 29, 2022 @ 5:00 pm UTC+0

PRIMERES JORNADES DE MEDICINES ORIGINÀRIES DEL MÓN
Montserrat els dies 28 i 29 maig 2022
En el seu devenir a través de la presentació del llibre Camins de Salut, basat en Hipòcrates, els components de Salut Desperta ens hem trobat amb la similitud de vies de salut de diferents medicines. La vida ens ha portat a conèixer de prop l’Aiurveda, que també coincideix en els seus plantejaments. Ens ha semblat una descoberta prou significativa i important per reunir algunes de les diferents medicines i posar en comú les seves bases. Tot plegat una feinada que estem fent amb molta il·lusió, i quantitats d’ajudes de l’Univers que ens fan comprovar que aquesta trobada és necessària just en aquest temps tan convuls.
L’organització de Montserrat ens va oferir la possibilitat de muntar packs d’allotjament + menjars molt econòmics. Ens va semblar que era una molt bona proposta per celebrar les Jornades, i al mateix temps fer una experiència de convivència i coneixença d’altres persones. De segur que aquests dies seran un parèntesi d’alegria i consciència.
Dins del web trobaràs tota la informació que necessitis. Atès que esperem una important afluència de persones, et demanem que et miris bé tots els apartats,
perquè puguis resoldre els dubtes que es presentin.
Encara falta alguna correcció per fer o algun document per traduir a les diferents llengües que hi tenim, que anirem pujant en aquests dies.
Hi ha la possibilitat d’apuntar-te només a les Jornades (diferents aportacions segons el cas), per streaming (si ho vols seguir des de casa), o quedar-te els dos dies a la muntanya de Montserrat.
A més d’opcions individuals o en habitació doble (mira l’apartat ORGANITZACIÓ), l’espai de les Cel·les Abat Marcet disposa d’habitacions per a 3 i 4 persones. Així mateix, l’Alberg Abat Oliba disposa d’habitacions de 4, 6, 8 i 10 persones.
Desitgem que la tot el que es mou arran de les Jornades ens faci avançar en el camí de la plenitud.
Et saludem molt afectuosament. Fins aviat!
                                                             L’equip de voluntaris.

Detalles

Comienza:
mayo 28, 2022 @ 8:00 am UTC+0
Finaliza:
mayo 29, 2022 @ 5:00 pm UTC+0
Categoría del Evento:
Etiquetas del Evento: